İLÇEMİZDE KENDİ PESTİLİNİ KENDİN YAP PROJESİ

İLÇEMİZDE KENDİ PESTİLİNİ KENDİN YAP PROJESİ VE SİİRT FISTIĞI ÜRETİMİNDE FEROMON TUZAK KULLANIMININ YAYGINLAŞTIRILMASI PROJELERİNİN TESLİM ve TANITIM TÖRENİ YAPILDI.Kaymakamlığımız Bünyesinde GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca desteklenen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüzce yürütülen Kendi Pestilini Kendin Yap Projesi ve Siirt Fıstığı Üretiminde Feromon Tuzak Kullanımının Yaygınlaştırılması Projelerinin Teslim ve Tanıtım Töreni Yapıldı. Kaymakamımız Sn. Lokman DÜZGÜN, Belediye Başkanımız Sn. İdham AYDIN, Tarım ve Orman İl Müdürü Sn. Ergün DEMİRHAN, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Temsilcileri Sn. Bünyamin ASLAN ve Sn. Ahmet Menteşe katıldılar.Projelerin ilçemiz çiftçilerine hayırlı olmasını dileriz.